Onze missie


Team at Work heeft als missie de expertise en kennis van haar vakdomein te delen met u - "Knowledge Sharing".

Het is ons streven dat u na afloop zelf over de nodige kennis, inzichten, vaardigheden en inspiratie beschikt om uw schoonmaakorganisatie op een efficiënte en kwaliteitsvolle manier te leiden en aan te sturen.

Een niet onbelangrijke schakel in onze aanpak is ons sociaal engagement. Wij willen opleidingskansen bieden aan kansarmen, laaggeschoolden en mensen die moeilijk hun plaats vinden op de traditionele arbeidsmarkt, door het op te leiden, te begeleiden en coachen binnen het vakdomein waarin wij, door onze jarenlange ervaring, expert zijn geworden. Tezamen met onze partners, bieden wij hen kansen om hun positie op de arbeidsmarkt te verstevigen.

 

 

Onze visie

In de snelgroeiende wereld van de dienstverlening liggen de verwachtingen hoog en worden er steeds strengere eisen gesteld, zowel door de opdrachtgever alsook door de gebruiker van de diensten. Iedere organisatie probeert zich te onderscheiden van anderen door een dienstverlening van hoogstaande kwaliteit te bieden.

Team at Work is opgericht omdat er in de schoonmaak en aanverwante diensten van organisaties in "eigen beheer", behoefte bestaat om de aangeboden dienstverlening transparant te maken en te professionaliseren.

De praktijk wijst ook uit dat er nood is aan gebruiksvriendelijke werkinstrumenten, die op een efficiënte manier de werking van de organisatie ondersteunen en de dagelijkse operationele problemen mee helpen oplossen.


 


  

Contactgegevens

Team at Work bvba

p.a. Mechelen Campus
Reflex Hub
Schaliënhoevedreef 20 T
2800 Mechelen - België

Advies, projecten en ICT

Opleidingen, Coaching en
Kwaliteitsbeheer

+32 (0) 473 28 91 94

BTW: BE 0873.021.378